Арахамія пояснив причину звільнення Степанова
Арахамія пояснив причину звільнення Степанова

Арахамія пояснив причину звільнення Степанова

Міністра охорони здоров’я Максима Степанова хочуть звільнити через зрив постачання до України вакцини від COVID-19, а також щодо темпів вакцинації.

Про це в прямому ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" заявив голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія, пише "Українська правда".

"Наскільки мені зараз відомі настрої у фракції, то з великою вірогідністю, він буде звільнений. Буде подання, а потім голосування в залі... Назрів процес підведення підсумків. У нас дуже погана ситуація із швидкістю вакцинацій, у процес вакцинації особисто втручався президент, діставав ці вакцини, спілкувався з виробниками. Коли вони спілкувались, то неодноразово чули зворотній зв’язок, що наше Міністерство охорони здоров'я зверталось трошки пізніше, ніж інші. Можливо, завдяки цьому є затримки в постачанні. Коли вся країна працює над тим, щоб дістати вакцини, а міністерство трошки гальмує, то треба міняти керівництво", - сказав Арахамія.

Він також підтвердив, що новим міністром охорони здоров’я може стати нинішній головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Відео Новини України: міністр економіки та міністр інфраструктури написали заяви на звільнення

Міністр економіки Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви на звільнення. У Верховній Раді підтвердили, що заяви від урядовців надійшли до секретаріату. В мережі навіть з'явилося  фото з заявою Криклія. В документі урядовець просить його звільнити за власним бажанням.    

Новини України: міністр економіки та міністр інфраструктури написали заяви на звільнення
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Ігор Бережанський
Джерело матеріала
loader
loader