Армія Ізраїлю в секторі Гази зруйнувала бункер ХАМАС
Армія Ізраїлю в секторі Гази зруйнувала бункер ХАМАС

Армія Ізраїлю в секторі Гази зруйнувала бункер ХАМАС

Ізраїльська армія знищила підземний бункер ХАМАС в місті Хан-Юніс, розташованого на півдні сектора Гази.

До підземної інфраструктури був вхід через житловий будинок. Сам бункер розташовувався в безпосередній близькості біля дитячого садка (близько 29 метрів) та мечеті (приблизно 60 метрів).

На думку ізраїльської армії, такі дії ще раз доводять, як терористична організація ХАМАС навмисно розміщує свої військові активи в центрі цивільного населення.

Читайте
Ізраїль винен в агресії: лідери арабських держав про ескалацію в секторі Гази

Згідно з останніми даними, ХАМАС за час загострення конфлікту в Ізраїлі випустив понад три тисячі ракет у всьому секторі Гази та інших містам.

Обстріли в секторі Гази знову поновилися після невеликого затишшя.

במהלך הלילה, תקפו מטוסי קרב פיר מנהרה השייך לארגון הטרור חמאס בדרום רצועת עזה. פיר המנהרה נמצא סמוך לגן ילדים ומסגד ומוכיח פעם נוספת כיצד ארגון הטרור חמאס ממקם במכוון את נכסיו הצבאיים בלב האוכלוסייה האזרחית pic.twitter.com/706lJDghda

— צבא ההגנה לישראל (@idfonline) May 17, 2021

Будинки лідерів ХАМАС

У Ізраїльської армії заявили, що 17 травня уразили домівки дев’яти командирів ХАМАС на всій території сектора Газа. За даними ЦАХАЛа, атаковані будинки використовували як терористичну інфраструктуру.

В армії додали, що в деяких будинках також виявили склади зі зброєю. Читайте докладніше про загострення конфлікту в Ізраїлі на сайті Факти ICTV.

Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader