День ангела Юлії – якраві листівки та привітання
День ангела Юлії – якраві листівки та привітання

День ангела Юлії – якраві листівки та привітання

День ангела Юлії відзначають декілька разів на рік, зокрема 31 травня. Цього дня православна церква вшановує пам’ять мучениці та діви Іулії Анкирської.

Значення імені Юлія

Юлія – це східноєвропейське жіноче ім’я, яке походить з давньогрецької або з латини. Давньогрецький варіант означає пухнаста, хвиляста, а латинський – липнева або та, що з роду Юліїв.

Власниці з цим іменем обдаровані унікальним почуттям гумору і гострим розумом. Також для них характерна спостережливість і кмітливість.

Читайте
Свята Трійця і Петрів піст: церковний календар на червень 2021

Факти ICTV підготували оригінальні привітання з Днем ангела Юлії. Надішліть листівки, СМС і вірші вашим знайомим, і нехай їх завжди оберігає ангел-хранитель.

Привітання з Днем ангела Юлії у віршах та прозі

Юлія, З Днем Ангела вітаю!
Щастя й радості бажаю,
Любові, душевного тепла,
В справах всіх – лише хвала!

Ангел, що з тобою поруч
Нехай в житті тебе веде,
І всі проблеми та негоди
Легким жестом відведе.

***

Всі тобі, Юля, побажання:
Благодаті та признання,
Будь щаслива та красива,
Всіма щиро визнана!

Нехай тебе чекає радість, удача,
Збудеться мрія на додачу,
Щоб жила ти у достатку,
В теплоті, добрі та в статках!

***

Сонце із неба радісно сяє,
Проміння для тебе в букетик збирає,
Вітер шепоче, мов промовляє,
Тебе з іменинами Юля вітає!

Вечір приходить, небо темніє,
Зорями небо твоє ім’я малює,
Місяць в віконце твоє заглядає,
Тебе з іменинами Юля вітає!

***

Вітаю тебе, дорога Юленька, з Днем Ангела! Хочу побажати неймовірно щасливого життя, наповненого успіхом, веселощами, добром і радістю. Нехай твоя любов буде чистою і світлою, нехай душа радіє кожному світанку і заходу, нехай серце прагне до добрих вчинків і вічного блага!

***

Юлю, з щирого серця бажаю тобі багато радості та щастя! Нехай кожен день буде сповнений везіння, барвистих моментів і нових можливостей! Бажаю тобі завжди купатися в розкоші та жити так, як хочеться! Нехай всі твої бажання збуваються, немов за помахом чарівної палички!

***

Вітаю тебе, Юлію, з твоїм прекрасним святом – Днем Ангела! Хочу тобі побажати відмінної удачі та неймовірних успіхів, великих перемог і значних досягнень, щирої радості та доброго здоров’я, світлої надії та неземного кохання!

Привітання у листівках

день ангела

день ангела

день ангела

День ангела Дениса: поздравления в СМС и открытках

день ангела анастасії

Календар церковних свят 2021

У календарі церковних свят на 2021 рік налічується багато важливих дат. Зокрема, на початку червня припадає Вознесіння Господнє, а вже у середині першого місяця літа українці святкуватимуть День Святої Трійці.

Водночас наприкінці червня розпочнеться початок багатоденного Петрівського посту, а згодом – інші важливі церковні свята. Факти ICTV опублікували детальний церковний календар на 2021 рік, щоб можна було підглянути та дізнатися, яке свято відбудеться незабаром.

Джерело матеріала
loader