Нателла Кропивіна після шашликів з Філіпа Кіркорова почала топити немовлят
Нателла Кропивіна після шашликів з Філіпа Кіркорова почала топити немовлят

Нателла Кропивіна після шашликів з Філіпа Кіркорова почала топити немовлят

Образи щодо російського артиста Філіпа Кіркорова і відеоблогера Dava Кропивіна написала в Instagram під постом з обговоренням 18-ї церемонії нагородження премії «Муз-ТВ».

Що написала Крапівіна

Зокрема, Нателла відповіла на коментар на захист Кіркорова і Давида Манукяна (Dava). Жігка образила користувача під ніком @sakeburetose, написавши, що гомофобією вона не страждає, «а ось виродків таких,як тиі дава втопила б в річці ще немовлятами, щоб батьків не ганьбили».

"І до речі відповідаю тобі тільки тому що ваша безпросвітна тупість мене жахливо дратує і не можу пройти повз. Хоча прекрасно розумію, що моя відповідь тобі-це як скрижалі для Мойсея. Тримайся, бро))» - додала Кропивіна.

Обурені користувачі не стали стримувати емоцій і також почали писати різкі висловлювання в бік української продюсера. Зокрема, люди називали Нателлу "бабою з яйцями", "потенційно небезпечною і психічно нездоровою людиною". Крім того, користувачі відзначили, що за подібні публічні висловлювання Кропивіну можна притягнути до відповідальності. Багато коментаторів висловили думку, що для зірки не завадило б провести профілактичну бесіду у відділенні поліції.

До речы, схвально жінка висловилася тільки щодо української зірки естради Світлани Лободи, яка є підопічною продюсера.

Нателла Кропивіна після шашликів з Філіпа Кіркорова почала топити немовлят - Фото 1

Передісторія

Скандал розгорівся ще 5 червня, коли Нателла Кропивіна на своїй сторінці в Instagram опублікувала пост, де розкритикувала представника російського шоу-бізнесу і похвалила українську артистку Світлану Лободу за відмінний виступ на 18-й церемонії нагородження премії «Муз-ТВ».

У публікації жінка назвала шоу-бізнес цирком виродків. Винятком Нателла порахувала кількох артистів, які, за її словами, змогли зберегти «внутрішню культуру і повагу до професії». Кропивіна заявила, що більше не має бажання відвідувати подібні заходи, тому що відчуває почуття сорому за інших.

Крім того, російський шоу-бізнес продюсер порівняла з Роскосмомом, а свою підопічну Світлану Лободу назвала «найкрутішим артистом».

«У мене найкрутіший артист, який зробив номер, до якого всьому шоу-бізнесу, як Роскосмосу – до Ілона Маска», - резюмувала Крапівіна.

Раніше Нателла в одному з коментарів назвала Кіркорова і Dava «паноптикумом в чистому вигляді», додавши, що «раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики».

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що продюсер Лободи Кропивіна пішла з шоу-бізнесу після скандалу з Кіркоровим.

Також ми писали, що Дава звинуватив Zivert в підтримці Нателли Кропивіної: не потрібно зі мною спілкуватися.

Джерело матеріала
loader
loader