Голова УАФ Павелко терміново вилетів до Рима через гасло «Героям слава!»
Голова УАФ Павелко терміново вилетів до Рима через гасло «Героям слава!»

Голова УАФ Павелко терміново вилетів до Рима через гасло «Героям слава!»

Фото: Facebook

Очільник Української асоціації футболу веде переговори з УЄФА щодо збереження напису на футболках збірної

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко терміново вилетів до Рима на переговори з УЄФА. Там він намагається довести, що гасло «Слава Україні» – «Героям слава!» є звичайним привітанням і не несе ніякого політичного підґрунтя, як це вважають у Москві. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора ввечері ми отримали лист від УЄФА щодо нових рішень, які були прийняті щодо форми національної збірної з футболу. Вранці я терміново вилетів до Риму, де перебуваю зараз і де проходять наші переговори з представниками УЄФА. У своєму листі УЄФА підтверджує, що дизайн нашої форми був попередньо узгоджений до кожної букви і зі слоганом «Героям слава!». Це гасло вже давно є традиційним привітанням для наших уболівальників на всіх стадіонах і на всіх матчах національної збірної України! Воно футбольне і саме тому було затверджено УЄФА. Буду тримати вас в курсі ходу переговорів», – написав Павелко.

Раніше стало відомо, що УЄФА піддався на істерику з боку Росії з приводу дизайну української форми і рекомендував грати на чемпіонаті Європи у футболках без напису «героям слава!».

На футболках України зображений обрис кордонів нашої країни, який включає в себе півострів Крим, а також Донецьк і Луганськ.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader