Матч Україна – Північна Македонія На Євро-2020: або пан, або пропав
Матч Україна – Північна Македонія На Євро-2020: або пан, або пропав

Матч Україна – Північна Македонія На Євро-2020: або пан, або пропав

Сьогодні, 17 липня, в рамках другого туру групи С, збірна України зустрінеться зі збірною Північної Македонії, яку вважають головним аутсайдером групи. Права на помилку немає.

Про це йдеться в прогнозі та аналізі майбутньої гри від видання "УНІАН".

Матч відбудеться о 16: 00 на стадіоні "Арена Національ", що в Бухаресті. При цьому потрібно врахувати, що як збірна України, так і збірна Північної Македонії, програли свій перший матч на Євро-2020.

Македонцям нема чого втрачати

Як ми вже зазначали, всі, без винятків, навколофутбольні експерти одноголосно визнають, що в групі С македонці є головними аутсайдерами. Здавалося б-боятися нічого, проте все не так просто. По-перше, все ж треба врахувати, що якась "прохідна" команда на турнір рівня "євро" не пройшла б апріорі. По-друге, македонців ніхто не буде особливо засуджувати через програш, так як на це ніхто і не розраховував.   А це означає, що їм буде простіше в психологічному сенсі і вони зможуть доставити проблем.

Матч Україна – Північна Македонія На Євро-2020: або пан, або пропав - Фото 1
Збірна Північної Македонії

Це ще раз підтверджує знамените твердження про те, що не можна недооцінювати противника, яким би "слабким" він не здавався. Македонці є організованою командою, яка легко може "терпіти", чекаючи свого заповітного шансу в контратаці. Вони оволоділи тактикою 5-3-2 і готові до сутички з будь-яким суперником. Про це свідчить їх недавній матч проти Німеччини, який, раптово, вони завершили перемогою з рахунком 2:1.

Стан збірної України обнадіює

Матч Україна – Північна Македонія На Євро-2020: або пан, або пропав - Фото 2
Збірна України виходить на матч проти Нідерландів

Як би там не було, Україну при цьому вважають другим фаворитом на вихід в плей-офф після Нідерландів в групі С. та й матч проти Нідерландів став досить обнадійливим. Наші футболісти зуміли відіграти перевагу в два голи і, схоже, зловили азарт.

Українські вболівальники мають повне право передчувати другу перемогу українців за всю історію чемпіонатів Європи.

Нагадавши, "Грінпіс" на матчі Франція-Німеччина: через витівку активіста постраждали люди.

Також раніше ми повідомляли, що Роналду побив відразу два рекорди, залишивши позаду Шевченка і Платіні

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала