![Держстат назвав найдорожче і найдешевше м'ясо в Україні в травні](https://thumbor.my.ua/zzFrbVznlZLVuGrn8mq1V8jFK_M=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F39%2Ff82d551d6ed6075030e280b3cd596018.jpg)
Держстат назвав найдорожче і найдешевше м'ясо в Україні в травні
КИЇВ. 17 червня. УНН. Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина, повідомляє Держстатистики, передає УНН.
Так, у травні 1 кг курячої тушки коштував в середньому 67,2 грн, тоді як філе курячого — 106,9 грн.
Значно дорожче коштувала свинина — 120,6 грн за кг продукту.
Та найдорожчим м’ясом в Україні все ж є яловичина, яка коштувала 160,3 грн за кг.
Доповнення
"Наша Ряба" залишається єдиною в Україні курятиною, яка пройшла незалежне тестування і підтвердила відсутність антибіотиків.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)