Арахамія виграв 300 доларів на перемозі України в 1/8 фіналу Євро
Арахамія виграв 300 доларів на перемозі України в 1/8 фіналу Євро

Арахамія виграв 300 доларів на перемозі України в 1/8 фіналу Євро

КИЇВ. 30 червня. УНН. Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія виграв 300 доларів, вгадавши результат матчу Україна-Швеція в 1/8 фіналу Євро-2020. Про це він розповів у коментарі журналістам, передає УНН.

Цитата:

"Ми були в великій компанії в пабі,.. з депутатів, здається, був я один. Були ставки, я поставив 2:1... (Виграв - ред.) 300 доларів і витратив це на пиво для всіх людей, які були присутні в залі", - зазначив він.

Деталі

Арахамія зазначив, що матч між збірними України та Швеції був "дійсно яскравим".

"Я думаю, що тут теж допоміг флешмоб. Я вже кажу: давайте робити новий флешмоб. Люди суєверні... Можливо, спрацює", - додав нардеп.

Контекст

Збірна України перемогла шведську збірну у 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу з рахунком 2:1 та переходить до чвертьфіналу. У чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії, яка з рахунком 2:0 здолала німців. Матч відбудеться у Римі.

Після перемоги української збірної над шведами, визначилися всі пари 1/4 фіналу Євро-2020.

До слова

Автор переможного м'яча за збірну України Артем Довбик побив рекорд, що раніше належав Мішелю Платіні — забитий ним у грі між збірними України та Швеції м’яч став найбільш пізнім за часом переможним голом на чемпіонаті Європи.

Теги за темою
Україна футбол Верховна Рада Слуга народа Давид Арахамія
Джерело матеріала
loader
loader