Оля Полякова випустила зухвалий кліп на пісню "Взрослая девочка"
Оля Полякова випустила зухвалий кліп на пісню "Взрослая девочка"

Оля Полякова випустила зухвалий кліп на пісню "Взрослая девочка"

Кліп Олі Полякової на пісню "Взрослая девочка" / фото instagram.com/polyakovamusic

Популярна українська співачка, "королева ночі" Оля Полякова потішила шанувальників музичною новинкою. Вона представила яскравий і зухвалий кліп на пісню "Взрослая девочка". Зірка вкотре приголомшила своїх шанувальників, а відеоробота уже підкорює фанів співачки.

Відео Полякової, яке вона оприлюднила на YouTube-каналі, вийшло не лише дуже яскравим, а й кумедним. Вона вкотре показала свій стиль в музиці та сценічних образах.

За сюжетом, героїня кліпу залишається в свій день народження одна і викликає не одну Олю Полякову, а відразу сім. Співачка з'являється у своїх найвідоміших образах з кліпів та починає розважати самотню іменинницю. Таким чином Оля Полякова стала першою в світі артисткою, яку клонували. 

У сюжеті відео та в самій пісні йде мова про те, що в потоці справ і життєвих турбот треба берегти свою внутрішню дівчинку – піклувалися про неї, пестити та регулярно вигулювати.

"Відео втілює в собі мрію кожного артиста: наплодити своїх клонів і підраховувати прибуток, забувши про труднощі гастрольного графіка та "життя на колесах" розбитими дорогами", - сказано в описі до ролика.

Режисер відео Любомир Левицький працює в Голлівуді й не знімає кліпи. Проте для української виконавиці він зробив виняток. Чоловікові вдалося створити технічно складну роботу. Головну роль у музичному ролику зіграла зірка комедії "Скажене весілля" Інна Приходько.

Оля Полякова намагалася, щоб все було бездоганно. Звісно, що особливу увагу вона сконцентрувала на епатажних образах. Зірка позувала на камеру в яскравому одязі, з насиченим макіяжем та неординарними зачісками.

Оля Полякова – "Взрослая девочка": відео 

Вас також можуть зацікавити новини

  • Vlad Darwin презентував пісню та кліп, які присвятив новонародженому синові
  • Виконавця хіта "Гуси" запідозрили у плагіаті (відео)
  • Фронтмен Maneskin Даміано Давид змінив імідж для нового кліпу

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Автор: Вікторія Гордієнко

Джерело матеріала
loader