Google присвятив свій дудл Дню Незалежності України
Google присвятив свій дудл Дню Незалежності України

Google присвятив свій дудл Дню Незалежності України

Google у вівторок, 24 серпня, присвятив свій святковий дудл Дню Незалежності України. Сьогодні Україна святкує 30-ту річницю незалежності.

Саме в цей день, в 1991 році Верховною Рада УРСР ухвалила Акт проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчив новий статус нашої держави. Це означало, що Україна має свою неподільну і недоторканну територію, де діють виключно Конституція і закони України.

Повну незалежність держава здобула після проведення загальнонаціонального референдуму 1 грудня 1991 року. Тоді за незалежність висловилися 90,32% громадян України. 

Святкування 30-ї річниці незалежності України у 2021 році почалося ще з 22 серпня. За цей час у всій країні відбудеться понад 150 урочистих заходів.

Сьогодні в центрі Києва пройде парад Збройних сил України. Також можна буде відвідати концерт італійського співака Андреа Бочеллі.

Крім того, сьогодні на стадіоні Олімпійський розпочнеться шоу Незалежність в нашій ДНК. День незалежності країни. У ньому візьмуть участь естрадні зірки, артисти опери та балету, симфонічний оркестр.

Факти ICTV підготували афішу на День Незалежності 2021,щоб жоден захід не залишився без вашої уваги.

Теги за темою
Google
Джерело матеріала
loader
loader