Зеленський, попри туман, таки дібрався на парад до Дня Незалежності Молдови
Зеленський, попри туман, таки дібрався на парад до Дня Незалежності Молдови

Зеленський, попри туман, таки дібрався на парад до Дня Незалежності Молдови

Після дозправки в Одесі літак президента таки вилетів до Кишинева

Літак президента України Володимира Зеленського після дозправки в Одесітаки вилетів до Кишинева. Зеленський встиг на фінальну частину параду, присвяченого 30-річчю незалежності Молдови.

Про це інформує Newsmaker.

Станом на 12:10 Зеленський прибув на Майдан Великих національних зборів і встиг подивитися фінальну частину параду, присвяченого 30-річчю Незалежності Молдови.

Президент Румунії Клауса Йоганніса теж не зміг вчасно дістатися до Кишинева. Його літак чекав на злітній смузі в Бухаресті, поки в Кишиневі покращаться погодні умови. Він уже приземлився в Кишиневі і прибув на парад.

Святкові заходи в Кишиневі почалися без Зеленського і Йоханніса, але в присутності президента Польщі Анджея Дуди, який прибув до Кишинева напередодні.

Нагадаємо, 27 серпня літак Зеленського не зміг сісти в Кишиневі через сильний туман і був змушений піти на посадку в Одесу.

Український президент бере участь в урочистостях в Кишеневі, організованих з нагоди 30-ї річниці Незалежності Молдови. Мая Санду разом із Зеленським, президентом Польщі Анджеєм Дудою, президентом Румунії Клаусом Йоганнісом візьме участь в урочистостях, організованих на площі Великих національних зборів. Після цього відбудеться низка двусторонніх зустрічей.

Новини світу: Зеленський відвідає Молдову – про що говоритимуть із Санду   

Джерело матеріала
loader
loader