Відпочинок на картингу в Києві
Відпочинок на картингу в Києві

Відпочинок на картингу в Києві

Організовуючи проведення часу з сім'єю, колегами або друзями, є сенс розглянути уважніше ідею відвідування Київського картингу. Це хороше рішення для тих, хто любить швидкість, бажає покататися на гоночному карті, відчувши прилив яскравих емоцій і адреналіну. А щоб розуміти, як організувати активний відпочинок, розглянемо тему уважніше.

Про картинг-центри

Спеціалізованих клубів у Києві, Україні багато. Кожен надає різні послуги та умови. Але є і загальні моменти. Вивчимо особливості центрів послідовно.

Види гоночних трас

Картинги пропонують літні і зимові їх варіанти. При цьому траси відрізняються:

* тривалістю, яка становить 300-800 метрів;

* кількістю поворотів;

* рівнем складності проходження.

У кожному спеціалізованому клубі працюють досвідчені інструктори, що пояснюють відвідувачам, як управляти гоночними автомобілями, яких заходів безпеки дотримуватися під час руху, як діяти в тій чи іншій ситуації. В окремих центрах є школи, де навчають картингу новачків, а також майстер-класи, відвідуючи які, люди можуть підвищити рівень майстерності. Завдяки можливості вдосконалення навичок неодноразове відвідування картинг-центрів не буде виявлятися нудним.

Наступний момент-орієнтування на кожного клієнта. Деякі клуби надають карти тільки для дорослих. Інші, як «SmartKart», пропонують і спеціальні гоночні автомобілі для дітей, які досягли 5-річного віку. Будь-який такий карт відрізняється високим рівнем безпеки, тому батьки можуть не хвилюватися за дитину. З орієнтування на дитячу аудиторію картинги Київ вибирає дуже часто. Так вдається відпочити з сім'єю, провести час незвичайним чином.

Також важливу роль відіграють самі карти. Більшість відвідувачів клубів хоче керувати сучасними гоночними автомобілями, схожими на ті, що беруть участь в гонках «Формули-1», відрізняються високим рівнем безпеки. І радує те, що знайти такі карти не складає труднощів. Кожен заїзд на подібних авто приносить чимало яскравих вражень і позитивних емоцій. До того ж, доступно зробити фото з картом, щоб запам'ятати розваги на довгий час.

Далі-можливості в організації дозвілля. Краще вибирати клуби, де доступно брати участь в чемпіонатах, змагатися з друзями або близькими, відпочивати з колективом в рамках корпоративних програм. Тут відпочинок не буде нудним і одноманітним.

Як відвідати картинг-центр

Визначившись з клубом, краще попередньо зв'язатися з його менеджерами по телефону, щоб уточнити адресу, графік роботи. Також необхідно перевірити розцінки, дізнатися про правила відвідування. Корисно отримати і інформацію про актуальні акції. Так ви найкращим чином підготуєтеся до відпочинку, зможете залишити про нього позитивний відгук.

Приїжджати в центр потрібно в зручному одязі та взутті. Краще прибути трохи раніше призначеного часу. Якщо ви ще не займалися таким спортом, не хвилюйтеся – спеціалізовані клуби адаптовані і під професіоналів, і під новачків. Головне-уважно слухати інструктора, виконувати рекомендації.

Джерело матеріала
loader