Ілон Маск провів екскурсію по SpaceX для онука Сергія Корольова
Ілон Маск провів екскурсію по SpaceX для онука Сергія Корольова

Ілон Маск провів екскурсію по SpaceX для онука Сергія Корольова

Онук українського авіаконструктора Сергія Корольова зустрівся з американським інженером Ілоном Маском, який організував для нього екскурсію по офісу компанії SpaceX.

SpaceX у Каліфорнії Андрій Корольов відвідав разом зі своїм сином Павлом. Чоловік повідомив, що вони особисто спілкувалися з Маском. Бізнесмен неодноразово висловлював свої захоплення Сергію Корольову.

– Неймовірно вдячні Ілону Маску за запрошення, гостинність і незабутню майже годинну особисту зустріч. Слова нашої з сином подяки команді Ілона за вражаючу екскурсію по SpaceX і можливість побачити своїми очима складання двигунів, ракет і CrewDragon. Продовжуйте рухати світ вперед, містер Маск! – написав Андрій в Facebook.

Сергій Корольов народився в Житомирі 12 січня 1907 року. Саме його вважають основоположником практичної космонавтики.

У січні президент України Володимир Зеленський запросив Ілона Маска в музей Сергія Корольова в Житомирі. Також він зазначив, що американський бізнесмен є давнім шанувальником українського авиаконструктора.

Варто зазначити, що в липні 2020 року Ілон Маск поспілкувався з родичами Корольова. Про це він повідомив в Twitter, зазначивши, що Сергій був одним з найкращих у своїй сфері діяльності.

Читайте
Ілон Маск показав 120-метрову ракету Starship: орбітальний політ не за горами
Теги за темою
Ілон Маск SpaceX
Джерело матеріала
loader