Українська армія готова «взяти» Донецьк і Луганськ – Данілов
Українська армія готова «взяти» Донецьк і Луганськ – Данілов

Українська армія готова «взяти» Донецьк і Луганськ – Данілов

ЗСУ готові звільнити Донецьк і Луганськ
Фото з відкритих джерел

Але буде багато жертв

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що українська армія готова звільнити Донецьк і Луганськ. Про це чиновник заявив в ефірі передачі «Право на владу» на каналі «1+1».

При цьому Данілов зазначив, що звільнення Донбасу силовим шляхом призведе до великої кількості жертв.

«Наша армія може виконати будь-яке завдання. Якщо сьогодні наш Верховний головнокомандувач дасть команду взяти Донецьк і Луганськ, то вони можуть це зробити. Але що робити з тими десятками і сотнями тисяч людей, які можуть загинути? Хто буде нести відповідальність?" – сказав він.

Нагадаємо, український делегат в Мінськурозповів, чому Росія посилює обстріли на Донбасі.

Раніше в Організації з безпеки і співробітництва в Європі розповіли про обстріли на Донбасі. 7 вересня спостерігачі організаціїзафіксували понад 1500 порушень режиму припинення вогню.

Крім того, неподалік станції Скотувата Донецької залізниці російські окупантигатили з важкого виду озброєння.

До слова, більш ніж половина залізничників з ОРДЛО виїхала до РФ працювати на будівництві. Звільняються люди з різних причин, але здебільшого через низьку зарплату. Більшість звільнених виїжджає до РФ на заробітки, однак влаштуватися там залізничниками вдається лише одиницям. Решта погоджується на некваліфіковану працю, здебільшого на будівництві.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader