Кулеба заявив, що червоні лінії Путіна обмежуються територією РФ
Кулеба заявив, що червоні лінії Путіна обмежуються територією РФ

Кулеба заявив, що червоні лінії Путіна обмежуються територією РФ

Президент РФ Володимир Путін заявив, що розширення інфраструктури НАТО на територію України буде для Росії перетином її червоних ліній. У відповідь на це голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що ці червоні лінії для Путіна обмежуються територією Росії.

Про це Кулеба написав в Twitter.

За його словами, українська влада України самі розберуться, що їм робити в інтересах свого народу.

– Червоні лінії Путіна обмежуються територією РФ. З нашого боку російсько-українського кордону ми самі розберемося, що нам робити в інтересах українського народу і безпеки України та Європи, – написав Кулеба.

«Червоні лінії» Путіна обмежуються територією РФ. З нашого боку російсько-українського кордону ми самі розберемося, що нам робити в інтересах українського народу і безпеки України та Європи. https://t.co/vxlmvzn7Ml

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) September 27, 2021

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путін і Олександр Лукашенко неодноразово обговорювали тему потенційного розширення НАТО на територію України. 

На питання, які можуть бути відповідні заходи Росії та Білорусі на розширення НАТО, Пєсков заявив, що це будуть “дії щодо забезпечення безпеки двох держав”.

Відзначимо, раніше головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що Україна запроваджує всі стандарти НАТО і готова до вступу за рішенням Альянсу. 

Теги за темою
Володимир Путін МЗС України Дмитро Кулеба
Джерело матеріала
loader
loader