Ілон Маск образився на адміністрацію Байдена за упереджене ставлення до Tesla
Ілон Маск образився на адміністрацію Байдена за упереджене ставлення до Tesla

Ілон Маск образився на адміністрацію Байдена за упереджене ставлення до Tesla

Ілюстрація / REUTERS

Бізнесмен Ілон Маск образився на Адміністрацію президента США Джо Байдена за упереджене ставлення до компанії Tesla, в якій мільярдер є головним виконавчим директором.

Про це повідомляє Bloomberg.

Така реакція Ілона Маска пов'язана з тим, що його компанію не запросили на присвячений електрокарам захід в Білому домі.

Бізнесмен, який виступив у вівторок на конференції Code Conference в Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія, сказав, що адміністрація перебуває під надмірним впливом профспілок.

"Він жодного разу не згадав Tesla і похвалив GM і Ford за керівництво російською революцією електромобілів. Це не сама дружелюбна адміністрація. Здається, вона контролюється профспілками", - припустив Маск.

Мільярдер заявив, що хотів би бачити президента більш центристським.

Скільки грошей у Ілона Маска

Днями засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск знову став найбагатшою людиною світу за рейтингом журналу Forbes. Сталося це на тлі зростання акцій Tesla.

Акції компанії з виробництва електромобілів Tesla найбільше зросли з лютого цього року. Тому 27 вересня Ілон Маск став багатшим на 3,8 мільярда доларів і на момент закриття ринків мав статки на рівні 203,4 мільярда доларів.

Він перевершив Безоса, статок якого в цей день скоротився на 1 млрд доларів - до $197,7 млрд - через зниження акцій Amazon на 0,6%.

Автор: Денис Прядко

Теги за темою
Ілон Маск Tesla
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader