/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F3b5c714fc5af63b6e0d010d601f3fb68.jpg)
Як пройшло відкриття французького ресторану Frou Frou у Києві
7 жовтня відбулось офіційне відкриття ресторану із французькою кухнею Frou Frou від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine.
Ресторан поєднує французький стиль, багату винотеку, а також страви французької та європейської кухонь від шефа Сергія Савенка. Тут можна поснідати кавою й ароматною випічкою, пообідати традиційним цибулевим супом, повечеряти під романтичну музику та взяти із собою свіжоспечений багет.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fc06127e66a97b923bb64cdd7e428e52a.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F632a98464f1b27e3505cb70f2ae27e60.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F34edf367ec3591c4b92eb27fc75f1d06.jpg)
З нагоди відкриття Frou Frou звели Тріумфальну арку, крізь яку гості прямували до ресторану червоною доріжкою. Святковий настрій створював оркестр та смачні компліменти від шеф-кухаря у вигляді плато французьких устриць та чорної ікри. Під час заходу представили ще одну залу на -1 поверсі. У цій локації для особливих гостей, список яких не розголошується, лунатиме джаз та буде представлене особливе барне меню. Кульмінацією вечора став розіграш квитків на двох до Парижа.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F423fc8d6366b764a486ec3e3a7445cd0.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2Fda38e1c86d89f7706882bb7f6bc63777.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F144%2F66ad51b9648e14bebd24cac57d808f06.jpg)
Читайте також: Ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані.

