7 жовтня відбулось офіційне відкриття ресторану із французькою кухнею Frou Frou від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine.
Ресторан поєднує французький стиль, багату винотеку, а також страви французької та європейської кухонь від шефа Сергія Савенка. Тут можна поснідати кавою й ароматною випічкою, пообідати традиційним цибулевим супом, повечеряти під романтичну музику та взяти із собою свіжоспечений багет.
З нагоди відкриття Frou Frou звели Тріумфальну арку, крізь яку гості прямували до ресторану червоною доріжкою. Святковий настрій створював оркестр та смачні компліменти від шеф-кухаря у вигляді плато французьких устриць та чорної ікри. Під час заходу представили ще одну залу на -1 поверсі. У цій локації для особливих гостей, список яких не розголошується, лунатиме джаз та буде представлене особливе барне меню. Кульмінацією вечора став розіграш квитків на двох до Парижа.
Читайте також: Ресторан Citronelle створив шампанське Blanc de Blancs з віньєроном із Шампані.