"Прийшов с пекла": молодик з Миколаєва погрожував Вірастюку вбивством
"Прийшов с пекла": молодик з Миколаєва погрожував Вірастюку вбивством

"Прийшов с пекла": молодик з Миколаєва погрожував Вірастюку вбивством

Зловмисником виявився хлопець 2002 року народження / фото - УНІАН, Віктор Кущенко

Хлопець з Миколаєва телефоном погрожував народному депутату від "Слуги народу" Василю Вірастюку вбивством. Молодик казав, що він прийшов "по душу" політика з пекла.

У повідомленні на сторінці поліції Києва у Facebook зазначається, що сьогодні до поліції Києва надійшла інформація про те, що нардепу надійшов телефонний дзвінок з погрозами.

"У ході проведення оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили, що порушник знаходиться у місті Миколаїв. Тож цю інформацію столичні правоохоронці передали колегам із Миколаївщини, які доставили його для надання пояснень до відділу поліції. Зловмисником виявився уродженець Миколаївщини, 2002 року народження", - розповіли у поліції.

Наразі правоохоронці з'ясовують мотиви та обставини цього вчинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України - погроза вбивством. Вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру. Йому загрожує обмеження волі до двох років. Тривають слідчі дії.

Водночас у коментарі УНІАН прес-секретар Вірастюка Руслана Данилів повідомила, що йдеться про погрози саме депутату. Ситуація трапилася напередодні увечері. У своїх погрозах хлопець, зокрема, казав, що прийшов "по душу" Вірастюка з пекла, а також вживав нецензурну лексику.

"Його оперативно встановили. Відразу ж визначили, що це з Миколаївщини був хлопчина. Сказали, що він психічно нездоровий. І в принципі, зважаючи на весняно-осінню пору загострень саме таких хвороб, то, вочевидь, швидше за все, це така історія", - сказала Данилів.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що колега нардепа Полякова, якого сьогодні поховали, розповів, чи отримував померлий погрози та чи скаржився на здоров'я.

Також Вас можуть зацікавити новини:

  • ФБР допоможе українським слідчим у розслідуванні замаху на Шефіра
  • У Києві обстріляли автомобіль голови Державної архівної служби (фото)
  • Голові правління "Укрексімбанку" повідомлено про підозру в незаконному позбавленні волі людини
  • Замах на друга та помічника Зеленського: у МВС розповіли подробиці розслідування
  • Медведчуку вручили клопотання про арешт та заставу в мільярд гривень

Автор: Таня Поляковська

Теги за темою
поліція Новини політики Слуга народа Вбивство Миколаїв
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader