Бойовики на Донбасі поранили двох українських військових
Бойовики на Донбасі поранили двох українських військових

Бойовики на Донбасі поранили двох українських військових

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ / фото УНІАН, Анатолій Степанов

Сьогодні на Донбасі внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

"З початку доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - мовиться у дописі.

Так, поблизу Луганського окупанти здійснили обстріл зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. У напрямку Кримського ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм російські найманці обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Красногорівки. Також біля Новозванівки ворог застосував міномети калібру 120 мм.

У бік Троїцького окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині було зафіксовано проліт ворожого безпілотника, ймовірно "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

"Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров'я обох - середньої важкості", - повідомили у ООС і додали, що наші захисники "відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння".

Як повідомляв УНІАН,у середу, 27 жовтня, бойовики обстріляли житлові райони населеного пункту Трьохізбенка, що на Луганщині.

Автор: Таня Поляковська

Теги за темою
ООС
Джерело матеріала
loader
loader