"Укол в попу": Радуцький назвав антивакцинаторів представниками нетрадиційної орієнтації
"Укол в попу": Радуцький назвав антивакцинаторів представниками нетрадиційної орієнтації

"Укол в попу": Радуцький назвав антивакцинаторів представниками нетрадиційної орієнтації

Багато хто чув про відомого київського бізнесмена і ресторатора Максима Радуцького, який заснував у столиці України два популярних заклади Mozgi Bar і City Beach Club. Днями він організував дуже пікантну фотосесію.

Фото викладені в соціальній мережі Instagram на особистій сторінці Радуцького.

Заклик зробити щеплення

Як уточнив Максим Радуцький в пості, подібна ідея виникла ще за півроку до того, як в Україні з'явилася перша вакцина, і більшість людей боялася робити щеплення через незнання побічних ефектів та впливу на організм.

"Укол в попу": Радуцький назвав антивакцинаторів представниками нетрадиційної орієнтації - Фото 1
Фотосесія, організована Михайлом Радуцьким, для заклику вакцинуватися

Щоб врятувати людство від боязні вакцинуватися, командою бізнесмена "була придумана рятівна стратегія". Йдеться, як уточнив пан Максим, про "чарівний укол в попу, який всіх врятує". Далі підписники і відвідувачі сторінки Радуцького можуть подивитися на видовищну фотосесію з перчинкою, яку влаштували в закладі City Beach Club.

Спрацює тільки на натуралах

Єдиним мінусом затії автор назвав те, що заклик спрацює тільки на людях традиційної сексуальної орієнтації і лише на сильній половині людства. Радуцький правий, адже на всі кадрах - напівоголені сексуальні моделі, які у відвертих позах приймали уколи нібито рятувальної вакцини в сідниці.

"Укол в попу": Радуцький назвав антивакцинаторів представниками нетрадиційної орієнтації - Фото 2
Напівоголені дівчата роблять "рятувальний чарівний укол в попу"

 Ресторатор висловив надію, що серед людей, які відмовляються робити щеплення, є хоч трохи натуралів, які, подивившись на знімки, поміняють категоричне рішення і підуть в найближчий пункт вакцинації.

Єдине, в чому промахнулися, так це те, що укол в попу. "А ті, хто настальгує по холерних бунтах, моя порада - не вакцинуйтеся і тримайтеся разом", - жартома резюмував Максим Радуцький.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Подвійний рай": Тіна Кароль в еротичному образі найманої вбивці Микити представила новий кліп.

Також ми писали, що в Україні протестують дві нові вакцини проти COVID-19.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader