У Кремлі виключили можливість прямих переговорів України і РФ щодо Донбасу
У Кремлі виключили можливість прямих переговорів України і РФ щодо Донбасу

У Кремлі виключили можливість прямих переговорів України і РФ щодо Донбасу

Пєсков виключає можливість переговірв України і РФ / фото УНІАН

У Росії, яка розв'язала війну на Донбасі, вкотре повторили мантру, що їхня країна не є "стороною конфлікту" на Сході України, а тому не може брати участь у переговорах по досягненню миру.

Про це прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков сказав журналістам під час прес-конференції, відповідаючи на прохання прокоментувати заяву президента України Володимира Зеленського про те, що війну неможливо зупинити без прямих переговорів з РФ, повідомляє ТАСС.

Пєсков зазначив, що тільки українці можуть зупинити війну на Донбасі.

"Ми знаємо про спроби представити Росію як учасницю цього конфлікту. Це не так. Зупинити війну на Донбасі можна тільки шляхом переговорів українців з українцями", - заявив представник Кремля.

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що в Кремлі відреагувалина заяву президента Володимира Зеленського про підготовку державного перевороту в Україні. Президент Зеленський у ході прес-конференції заявивпро наявну інформацію про обговорення між певними представниками України та Росії можливої участі бізнесмена Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Тоді глава держави зазначив, що розвідки інших країн фіксують великі виклики всередині України.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спростував слова глави української держави. За його словами, Росія ніколи не займалися такими справами.

Вас також можуть зацікавити новини: 

  • "Спостерігаємо з великою тривогою": Кремль звинуватив Київ у нарощуванні сили
  • Загроза вторгнення Росії в Україну: у Путіна заговорили про "спробу провокації"
  • Генсек НАТО висловився про підтримку України і заспокоїв Росію

Автор: Екатерина Малюга

Теги за темою
Росія Донбас
Джерело матеріала
loader