Укрзалізниця запустила перші потяги за новим графіком
Укрзалізниця запустила перші потяги за новим графіком

Укрзалізниця запустила перші потяги за новим графіком

Перші 58 потягів Укрзалізниці вирушили у дорогу за новим графіком перевезення. За допомогою цього утворили 29 нових сполучень.

За даними Укрзалізниці, завдяки прискоренню 49 потягів та оптимізації маршрутів пасажири зможуть заощадити 4,5 млн годин у 2022 році.

Незабаром ще 19 потягів вирушать у дорогу за новим графіком. Одним з новинок став потяг № 113/114 Бахмут – Львів, який дав нові сполучення для міст Рівне та Луцьк зі Львовом, Києвом, Житомиром, Полтавою та Бахмутом.

Потяг №57/58 Київ – Рахів тепер прибуватиме у місто Заліщики о 7.17 ранку замість 2.20 вночі, а відправлятися назад – о 20.52.

Завдяки нововведенням, з’явилася зручна зупинка у селищі Кострижівка, де розташований легендарний оглядовий майданчик з видовищною панорамою на Дністер.

Буковина тепер має два додаткові сполучення з містами Миколаїв та Полтава – популярними напрямами для українських та іноземних туристів.

Через підвищений попит на деякі курортні напрями, Укрзалізниця призначила додаткові потяги та подовжила маршрути деяких рейсів для найпопулярніших місць.

Читайте
Укрзалізниця підвищує комісійний збір: як це вплине на вартість квитків
Теги за темою
Львів Укрзалізниця Закарпаття Буковина
Джерело матеріала
loader
loader