"Мій юний принц": Вийшов тизер першої української стрічки про ЛГБТ
"Мій юний принц": Вийшов тизер першої української стрічки про ЛГБТ

"Мій юний принц": Вийшов тизер першої української стрічки про ЛГБТ

У мережі з'явився тизер українського фільму "Мій юний принц" режисера Хачатура Васіляна, який оповідає історію про ЛГБТ-стосунки. Проєкт переміг на пітчингу Державного агентства з питань кіно та отримав на реалізацію 20 мільйонів гривень із бюджету.

"Мій юний принц" — це історія 17-річного Поля (Петро Ніновський), який живе у розкішному маєтку, веде розгульний спосіб життя і проявляє нездорову прихильність до власної матері. Згодом у їхнє життя увійдуть молодий хлопець Антуан та його батько. У Поля й Антуана зав'язуються стосунки, паралельно спілкування їхніх батьків теж стає тіснішим та інтимнішим, однак добре це не закінчиться.

У стрічці зіграли Петро Ніновський, Вікторія Литвиненко, Євген Лісничий, Ахтем Сеітаблаєв, Анастасія Пустовіт та Ксенія Жданова. Продюсерами виступили Олексій Гладушевський та Регіна Мар'янівська-Давідзон.

Дивіться тизер стрічки:

За словами режисера, під час створення картини він надихався роботами Паоло Соррентіно, Гаспара Ное, Ксав'є Долана та Терренса Маліка.

У жовтні на сайті українського уряду з'явилася петиція із вимогою скасувати фінансування проєкту. На думку автора петиції, фільм ображає почуття християн.

Вихід стрічки заплановано влітку 2022 року.

Читайте також:

"Это была ошибка": Эдди Редмэйн жалеет, что сыграл трансгендера.

"В пошуках покемона": Вийшов тизер документалки про Олександра Чекменьова.

ЛГБТ
Джерело матеріала
loader
loader