У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет проти коронавірусу
У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет проти коронавірусу

У ВООЗ запевнили, що Санта-Клаус має імунітет проти коронавірусу

Санта-Клаус має імунітет проти коронавірусу / фото REUTERS

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) запевнила, що Санта-Клаус обов'язково доставить подарунки дітям, бо він має імунітет від коронавірусу.

У цьому запевнила керівниця технічної групи підрозділу з надзвичайних захворювань ВООЗ Марія Ван Керкхове, розмістивши святкове відеозвернення у Twitter.

Керкхове додала, що ВООЗ дізналася від лідерів низки країн про послаблення карантинних заходів для різдвяного чарівника, щоб він міг потрапити до повітряного простору. Тому дітям немає про що перейматися – казковий чарівник доставить подарунки, тому що захищений від коронавірусу.

"Можу вам сказати вам, що Санта-Клаус має імунітет від цього вірусу. Ми з ним переговорили коротко. Справи у пана Клауса йдуть добре, і він якраз зараз дуже зайнятий", – зазначила вона.

Разом з тим представниця організації також нагадала дітям про необхідність дотримання фізичної дистанції. Вона також закликала дытей слухатися батьків та опікунів, лягти рано спати напередодні Різдва, щоб Санта під час своєї подорожі світом доставив усім подарунки.

If a child in your life is worried that #SantaClaus 🎅 might not be able to travel and deliver presents 🎁 due to #COVID19, Dr @mvankerkhove can provide reassurance: Santa Claus is immune. pic.twitter.com/X9LpUneMvZ

— World Health Organization (WHO) (@WHO) December 24, 2021

Раніше ВООЗ закликала людей скасувати деякі зі своїх планів на новорічні свята, щоб захистити здоров'я, оскільки новий штам коронавірусу Омікрон стрімко поширюється по всьому світу.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • У Нідерландах оголосили суворий локдаун на свята
  • ВООЗ не підтримує широкомасштабну ізоляцію й закликає вакцинуватися
  • Вчені-медики визначили, що штам "Омікрон" менш небезпечний ніж "Дельта"
Теги за темою
Коронавірус ВООЗ Twitter
Джерело матеріала
loader
loader