На Харківщині мисливець на полюванні випадково застрелив знайомого
На Харківщині мисливець на полюванні випадково застрелив знайомого

На Харківщині мисливець на полюванні випадково застрелив знайомого

Поліція завела справу за статтею про вбивство через необережність \ фото Нацполіція

На території Краснокутського лісництва у Харківській області мисливець на полюванні випадково застрелив свого знайомого.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області, інформація про подію надійшла до правоохоронців 26 грудня о 13:10.

Встановлено, що полювання відбувалося в урочищі на території Краснокутського лісництва в компанії чоловіків. "40-річний мисливець здійснив постріл з власної гладкоствольної мисливської рушниці ІЖ-27 та випадково влучив у 39-річного знайомого. Від отриманого поранення він помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу ("вбивство через необережність").

40-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, 5 грудня у Миколаївській області місцевий житель на полюванні застрелив свого товариша. Зокрема, у селі Михайлівка 44-річний чоловік отримав вогнепальне поранення у груди, внаслідок чого загинув.

Попередньо на місці події поліцейські з'ясували, що потерпілий приїхав на полювання зі знайомими. Один із мисливців зробив постріл і влучив у постраждалого.

Джерело матеріала
loader
loader