У Харківській області на полюванні застрелили відомого хірурга з Полтави
У Харківській області на полюванні застрелили відомого хірурга з Полтави

У Харківській області на полюванні застрелили відомого хірурга з Полтави

Чоловік перебував у компанії знайомих на полюванні.

У Харківській області застрелили відомого полтавського хірурга Романа Ростовського. Чоловік перебувавна полюваннізі знайомими, а один із них випадково поцілив йому в голову.

Про нещасний випадок на полюванні повідомляє пресслужба Нацполіції у Харківській області.

Подія трапилася 26 грудня близько 13:00 на території Краснокутського лісництва. 40-річний мисливець здійснив постріл з власної гладкоствольної мисливської рушниці ІЖ-27 та випадково влучив у 39-річного знайомого. Від отриманого поранення він помер на місці.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. 40-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі", - зазначили у пресслужбі Нацполіції.

Вбитим виявився лікар-хірург із Полтави Роман Ростовський. Про смерть колеги повідомляють на сторінці 2 міськлікарні Полтави у соцмережі.

"З глибоким сумом сповіщаємо трагічну загибель завідувача хірургічного відділення № 2 КП "2-а міська клінічна лікарня ПМР" Романа Васильовича Ростовського. Майже 20 років свого життя він віддав медицині та щоденній боротьбі за життя пацієнтів", - йдеться в публікації.

Зазначається, що лікар прийшов працювати до 2-ї лікарні ще інтерном, а рік тому очолив хірургічне відділення лікувального закладу.

Користувачі Мережі висловили співчуття родині Романа Ростовського:

  • Був чуйним і гарним хірургом, гарною людиною.
  • Дійсно, Людина з Великої Літери, талановитий хірург-професіонал, знаю з власного досвіду. Сумно, що такі йдуть так рано.
  •  Сили і терпіння пережити цю страшну втрату сина, чоловіка, батька. 
  • Чудовим був хірургом, не дивлячись на молодий вік, повністю віддавався своїй не легкій роботі. Таких лікарів залишилося не багато...

Нагадаємо, що під час полювання в Миколаївській області застрелили ексзаступника військового комісара.

Читайте також:

  • Стало відомо, хто стріляв у патрульного на полюванні: подробиці загибелі правоохоронця у Чернігівській області
  • У Чернігівській області поза службою підстрелили поліцейського: він помер у лікарні
  • Йшли до цвинтаря: у Тернопільській області мисливець підстрелив бабусю та дитину
Джерело матеріала
loader
loader