Близький до "злодія в законі" й у "чорному списку" РНБО: з України виженуть "авторитета"
Близький до "злодія в законі" й у "чорному списку" РНБО: з України виженуть "авторитета"

Близький до "злодія в законі" й у "чорному списку" РНБО: з України виженуть "авторитета"

З України виженуть "кримінального авторитета", внесеного до санкційного списку РНБО / фото УНІАН, Андрій Марієнко

З України депортують "кримінального авторитета" із санкційного списку РНБО, який входить до найближчого оточення відомого "злодія в законі" на прізвисько "Антимос".

Як повідомили УНІАН в управлінні стратегічних розслідувань Нацполіції в Одеській області, до списку санкцій РНБО потрапив неодноразово судимий громадянин Вірменії.

Зазначається, що мова йде про 60-річного іноземця.

Наразі з метою запобігання поширенню ним злочинного впливу співробітники обласного Управління стратегічних розслідувань спільно з міграційною службою вживають заходів для примусового повернення "авторитета" до країни його походження.

Крім того, йому буде заборонено в'їзд на територію України.

Нагадаємо, 20 серпня РНБО ухвалила рішення про запровадження санкцій за рекомендацією СБУ як щодо фізичних, так і юридичних осіб.

СБУ винесла на розгляд Ради нацбезпеки і оборони пропозиції щодо застосування економічних санкцій проти проросійських пропагандистів і 28 співробітників розвідувальних і спеціальних служб РФ, які насаджують російські наративи і сприяють окупаційній владі на тимчасово окупованих територіях.

Пізніше президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій.

Довідка УНІАН. "Антимос" (Кухілава), 1956 р.н., уродженець Грузії. За деякими даними, "коронований" у 1975 році. Понад 10 років тому був затриманий в Київській області, депортований до Грузії, звідки виїхав до Туреччини. За даними правоохоронців, "Антимос" має серйозний вплив на території Одеського регіону. Він перебуває у Туреччині, але нібито іноді приїжджає до Одеси.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • РНБО оприлюднила "чорний" список Telegram-каналів з дезінформацією
  • РНБО відповіла санкціями на відкриття "представництва" Нікарагуа в окупованому Криму
Теги за темою
РНБО
Джерело матеріала
loader
loader