Максим Зайченко звернувся до Міноборони у справі з т.в.о. керівника концерну «Військторгсервіс»
Максим Зайченко звернувся до Міноборони у справі з т.в.о. керівника концерну «Військторгсервіс»

Максим Зайченко звернувся до Міноборони у справі з т.в.о. керівника концерну «Військторгсервіс»

Ветеран полку «Азов» Максим Зайченко прокоментував діяльність тимчасового виконувача обов’язків генерального директора концерну «Військторгсервіс».

Про це він розповів у себе у Facebook.

Передусім ветеран стверджує, що у сьогоднішній ситуації українські військові однозначно заслуговують на те, аби їхні побутові потреби задовольняли на гідному рівні. А відтак, каже він, Рада громадського нагляду за діяльністю концерну «Військторгсервіс» не збирається припиняти свою діяльність, навпаки вона працюватиме ще активніше.

Зокрема, Максим Зайченко розповідає про т.в.о. керівника концерну «Військторгсервіс». «Сама непослідовність дій т.в.о. гендиректора концерну свідчить про його умисне порушення принципів прозорості, відкритості та публічності. Ми сприймаємо ці дії як прояв тиску на громадськість, спробою приховати корупційні схеми, про які прямо свідчать результати аудиту, ініційованого ГУМР МО наприкінці 2021 року», - підкреслено у блозі.

До того ж, зазначає ветеран, наказу про скасування наказу щодо затвердження положення громади не вистачає юридичних підстав, а відтак Рада й надалі продовжить свою діяльність. Зокрема, розповідається у публікації, Максим Зайченко закликає Міноборони не загострювати наявну ситуацію ще більше і не дискредитувати себе. «Застосування інструментів громадського контролю дозволило би зменшити обсяги фінансових порушень та підвищити ефективність діяльності держпідприємств. Чекаємо на вашу відповідь», - говориться у публікації.

Як повідомляв My.ua, Білецький порадив владі збільшити фінансування оборонної сфери з огляду на загрозу війни.

Також My.ua писав про те, що Жорін розповів, які проросійські організації сьогодні продовжують діяльність у Харкові.

Джерело матеріала
loader
loader