Андрій Шевченко не має права очолювати збірну Польщі
Андрій Шевченко не має права очолювати збірну Польщі

Андрій Шевченко не має права очолювати збірну Польщі

Ситуація з тренерством Андрія Шевченка ніяк не може вирішитися. Виявляється, пропозиція стати гласним тренером збірної Польщі не може бути прийнята з ряду причин.

Про це розповів журналіст Ігор Циганик у програмі "Циганик Live".

Нова пропозиція для українця

Нещодавно стало відомо, що незабаром після звільнення Андрія Шевченка з посади головного тренера італійського клубу "Дженоа", з ним зв'язався президент Польського футбольного союзу Цезарі Кулеша, який запропонував варіант стати тренером збірної Польщі.

Андрій Шевченко не має права очолювати збірну Польщі - Фото 1
Журналіст Ігор Циганик повідомив, що Андрій Шевченко не може стати тренером збірної Польщі, оскільки дійсний контракт з "Дженоа"

По мережі навіть поширювали звістки, ніби Шевченко прийняв пропозицію і вже 31 січня його офіційно представлять в якості головного тренера польської збірної. Але сам українець зізнався, що на даний момент у нього не вирішені всі питання з "Дженоа", що сильно стопорить розвиток кар'єри і планування подальшої роботи.

Контракт не вичерпав себе

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що, незважаючи на звільнення, Шевченко досі зобов'язаний виконувати пункти контракту з "Дженоа", який дійсний до 2024 року. Зараз багато вирішує керівництво клубу: вони повинні визначитися, розірвати договір і виплатити компенсацію, чи продовжити співпрацю.

До 31 січня Цезарі Кулеша повинен знайти головного тренера для збірної Польщі, але Шевченко навряд чи зможе узгодити всі питання з "Дженоа", тому вступити на посаду за пропозицією президента Польського футбольного союзу не зможе. І приступати до обговорення зарплати, умов роботи і подальшого контракту немає потреби.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Шевченко погодився стати тренером збірної Польщі за 2,5 млн євро на рік.

Також ми писали, що Ф'юрі через Майка Тайсона обізвав Усика жіночим статевим органом.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader