Андрій Білецький повідомив про зміни у роботі українських військових заводів
Андрій Білецький повідомив про зміни у роботі українських військових заводів

Андрій Білецький повідомив про зміни у роботі українських військових заводів

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький повідомив під час ефіру телеканалу «Україна 24» про становище військових заводів в Україні перед ймовірним розгортанням війни.

Фрагмент виступу він опублікував у своєму блозі.

За словами лідера Національного Корпусу, сьогодні в Україні відбуваються неприпустимі речі із військовими заводами в умовах загрози.

Зокрема, він розповідає про Шепетівський ремонтний завод, а він ремонтує всі українські гармати та 99% артилерійського озброєння. «4 дні тому листопадовим рішенням «Укроборонпрому» Шепетівський завод було зупинено на реструктуризацію, яка почалася з того, що продається надлишкове майно заводу», - каже Андрій Білецький.

За його словами, завод припинив свою роботу кілька днів тому, зараз він має продати землю та здати на металобрухт залишки старого озброєння, яке, ймовірно, ще можна відремонтувати.

Далі лідер Національного Корпусу говорить про Харківське конструкторське бюро ім. Морозова, а воно на весь світ. Андрій Білецький повідомляє про зміни у графіку роботи заводу: «У нас настільки все «спокійно», що Харківський завод працює один раз на тиждень. Українці повинні поставити питання – що ви робите для того, щоб ми могли спати спокійно?».

Як повідомляв My.ua, Жорін розповів, хто займає керівні посади на Луганщині.

Також My.ua писав про те, що в умовах загрози з боку РФ Нацкорпус проведе вишкіл цивільної оборони для населення.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader