"Братів немає, є ворог": у РФ вірять, що українці хочуть російської крові
"Братів немає, є ворог": у РФ вірять, що українці хочуть російської крові

"Братів немає, є ворог": у РФ вірять, що українці хочуть російської крові

Згідно із заявою затятого пропагандиста Кремля Антона Красовського, зробленого у зв'язку з нарощуванням кількості військ на кордоні України, це нібито українська сторона хоче війни.

Відповідне висловлювання директора російськомовного мовлення на телеканалі Russia Today прозвучало в недавньому ефірі на його каналі в Youtube.

Детальніше про заяву Антона Красовського

За словами Красовського, "українці хочуть російської крові", у зв'язку з чим, мовляв, він вважає, що бойовики ОРДЛО - "російські солдати". І це при тому, що офіційна позиція Російської Федерації полягає у відсутності військовослужбовців РФ на цих територіях.

Згідно із заявою Антона Красовського в офіційному Києві нібито заради "бійні на Донбасі" готові на все, навіть якщо через це гинуть українські бійці.

Також пропагандист зазначив, що пора припинити вважати українців братерським народом і визнати, що "ніяких братів на американських танках у нас немає, а є тільки ворог".

Примітка

Як відомо, не більше місяця тому Антон Красовський робив кардинально іншу заяву з приводу сторони, зацікавленої в ескалації україно-російського конфлікту.

"Братів немає, є ворог": у РФ вірять, що українці хочуть російської крові - Фото 1
Кремлівський пропагандист Антон Красовський

Так, тоді він анонсував введення Росією своїх військ в Україну, щоб захопити територію нашої країни і спалити українську Конституцію на Хрещатику.

Раніше на MY.UA: "Ми повинні відстояти суверенітет України": один з найбагатших людей світу закликав до боротьби з Росією.

Читайте також: "Втопити в крові": Лукашенко пригрозив повернути "нашу Україну в лоно нашого слов'янства".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader