"Ми повинні відстояти суверенітет України": один з найбагатших людей світу закликав до боротьби з Росією
"Ми повинні відстояти суверенітет України": один з найбагатших людей світу закликав до боротьби з Росією

"Ми повинні відстояти суверенітет України": один з найбагатших людей світу закликав до боротьби з Росією

Про захист українського суверенітету висловився британський мільярдер і засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон, закликаючи світовий бізнес допомогти Україні протистояти російській агресії.

Підприємець опублікував невелику стаття під назвою "Мої думки про Україну і Росію".

"Агресія завжди неприйнятна"

Річард Бренсон підкреслив, що з початку російської агресії стежить на розгортанням ситуації, і зрозумів, що загроза реально може перерости у військовий конфлікт, коли війська Російської Федерації почали дислокуватися поблизу українських кордонів. І запевнив, що разом з ним ризик повномасштабної війни розуміють багато світових лідерів.

Британський мільярдер і засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон закликав допомогти зберегти український суверенітет

Тому настав момент, коли потрібно перестати мовчки споглядати, а взяти участь в проблемі і допомогти з її вирішенням. Мільярдер закликав своїх колег і учасників світового бізнес-ринку "відстояти суверенітет України". Цього можна домогтися шляхом підтримки будь-яких санкцій проти Росії в разі відкритого нападу.

Попередні спроби Річарда Бренсона звернути увагу на проблему

У статті зазначено, що вже з початку конфлікту між Україною і РФ в 2014 році багато підприємців розуміли, до якої серйозної загрози може призвести бездіяльність. Він разом з партнерами і колегами намагався власними методами врегулювати мирне вирішення політичних відносин між країнами.

Річард Бренсон закликав приватний сектор підтримати всі санкції проти Росії

Зокрема, організовував зустрічі з лідерами та експертами у сферах політики та бізнесу. Серед запрошених були і представники Росії, які в приватних розмовах підтримували прагнення миру, але публічно висловлюватися боялися.

"Ми випустили ділову заяву, яку підписали західні та українські бізнес-лідери, але не було жодного російського підпису, тому що їх страх перед репресіями з боку режиму в Москві був занадто великий",- уточнив у статті Бренсон.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Тримає за дурнів": Ілон Маск обізвав Джо Байдена "маріонеткою в людській подобі".

Також ми писали, що Микола Азаров розсмішив: "Вся Україна сидить і чекає, щоб Путін напав і звільнив".

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом