Трамп звинуватив Байдена в тому, що той допомагає Росії тероризувати Україну
Трамп звинуватив Байдена в тому, що той допомагає Росії тероризувати Україну

Трамп звинуватив Байдена в тому, що той допомагає Росії тероризувати Україну

45-й президент Сполучених Штатів Америки, республіканець Дональд Трамп розповів, чому, на його думку, Володимир Путін почав проявляти агресію по відношенню до України і тероризувати її.

Про це він повідав на виступі перед прихильниками в Конро (штат Техас), транслював телеканал C-SPAN.

Винна некомпетентність Байдена

Дональд Трамп упевнений, що активізація військової агресії Росії проти України почалася через некомпетентність Джозефа Байдена. Нібито той не оптимально діє на посади президента і приймає рішення, які шкодять Америці. А ось при адміністрації Трампа ескалація, каже 45-й глава США, була б неможлива.

"Те, що відбувається з Росією і Україною, ніколи б не сталося при адміністрації Трампа. Не було б навіть такої можливості", - сказав він. А ще через некомпетентність Джозефа Байдена може початися Третя світова війна, адже про особисті кордони і безпеку країни нинішній президент не дбає, тоді як втручається в політичні чвари інших держав без роздумів.

Володимир Путін не боїться Байдена

Чергова претензія до президента Америки від Дональда Трампа була в тому, що він дав зрозуміти країнам Європи: "платити свою частку" за захист кордонів більше не треба, тоді як при попередньому правлінні всі держави НАТО знали - вони зобов'язані "платити за рахунками, робити свою роботу і ризикувати життями".

Трамп звинуватив Байдена в тому, що той допомагає Росії тероризувати Україну  - Фото 1
Дональд Трамп звинуватив Джозефа Байдена в тому, що Росія почала тероризувати Україну

Плюс, коли Байден поспіхом і в страху вивів американські війська з Афганістану під час захоплення країни бойовиками "Талібану", Володимир Путін зрозумів: його боятися не варто, і почав активно тероризувати Україну, не рахуючись з Америкою. А їй, у свою чергу, Трамп рекомендує дбати про захист кордонів від мігрантів замість того, щоб переживати про кордони України.

Раніше портал MY.UA повідомляв, "Братів немає, є ворог": у РФ вірять, що українці хочуть російської крові.

Також ми писали, що Зеленський несподівано звернувся до одного з найбагатших людей у світі: "спасибі".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader