Військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром заява зникла
Військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром заява зникла

Військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром заява зникла

У мережі поширилася історія військовослужбовиці Збройних сил України, яка звинуватила офіцера в сексуальному домаганні і побитті. Але пізніше її заяву довелося видалити.

Про це пише видання "Повага".

Подробиці нападу на військовослужбицю

Постраждала звернулася до журналістки Ірини Сампан і надала фотодоказ побиття. Кадр разом із заявою був опублікований в соціальній мережі Facebook. За словами дівчини, до неї став чіплятися нетверезий старший лейтенант, але отримав відсіч. Це не сподобалося чоловікові, він став заламувати жертві руки і витягнув мобільний телефон, щоб зняти на камеру. На крики дівчини прибіг черговий казарми.

Військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром заява зникла - Фото 1
Журналістка Ірина Сампан розповіла історію військовослужбовця, яка зазнала домагань від офіцера

Майор, який почув звинувачення в бік офіцера, не повірив словам дівчини, відповівши їй наступним чином: "Він не міг так вчинити, ти сама винна". "Майор заступився за нього, мене обізвав нецензурною лексикою. Сказав, що пошкодую про це", - розповідає постраждала.

Чим закінчилася історія

Слідом заява з іменами всіх учасників інциденту потрапила до радниці з гендерних питань Головнокомандувача ЗС України Вікторії Арнаутової. Також копія вирушила у відділення поліції. У коментарях до посту Ірини Сампан відповіла радниця командувача Сухопутними військами Збройних сил України Олена Шевцова. Вона повідомила, що за фактом заяви почалося службове розслідування.

Військовослужбовиця ЗСУ звинуватила офіцера в домаганнях, але незабаром заява зникла - Фото 2
Радниця командувача Сухопутними військами ЗСУ Олена Шевцова розповіла про початок службового розслідування, але справа зам'ялася

Але через деякий час журналістці довелося видалити пост і фото через те, що сторони нібито "домовилися і примірялися", а офіцер "приніс вибачення". Ірина не змогла розповісти більше через прохання військовослужбовиці, але помітила, що про подібні інциденти треба розповідати публічно, щоб дати можливість дівчатам в армії постояти за себе відповідно до закону.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Макаревич, Ахеджакова та інші легендарні росіяни збирають підписи проти війни.

Також ми писали, що американське посольство закликало громадян США покинути Україну: що відбувається?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader