"Мені соромно": нардеп Трухін вперше прокоментував скандальне відео ДТП за його участю
"Мені соромно": нардеп Трухін вперше прокоментував скандальне відео ДТП за його участю

"Мені соромно": нардеп Трухін вперше прокоментував скандальне відео ДТП за його участю

Нардеп запевняє, що не намагався надати хабар поліцейським. 

Народний депутат Олександр Трухін, якого виключили із партії "Слуга народу"через скандальне відео із ДТП за його участю, заявив про готовність нести відповідальність за свої вчинки та скласти депутатський мандат.

 Про це він прокоментував виданню "Інтерфакс-Україна".

За його словами, нардеп усвідомлює свою політичну відповідальність і розуміє рішення своїх однопартійців і колег по фракції. "Я не приховую, що хотів якнайшвидше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, винен я чи ні. Я не втік і не ховався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже було надано допомогу всім учасникам ДТП. Якщо команда та ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести цю відповідальність", - зазначив Трухін. 

Олександр Трухін щиро шкодує за свою зухвалу поведінку і просить вибачення перед тими, кого торкнулася ця ситуація. Він додав, що його поведінці "навряд чи є виправдання". Окрім цього, нардеп запевняє, що не намагався надати хабар поліцейським. 

"Я хотів би вибачитися перед усіма, кого торкнулася моя реакція в шоковому стані. Я розумію, що зараз багатьох обурюють емоції та бажання приписати мені всі можливі злочини, але я не давав нікому хабара, не брав хабара, і дякувати Богові, в результаті аварії всі залишилися живі та здорові", - зазначив Трухін.

Нагадаємо:

  • Народного депутата Олександра Трухіна 2 лютого виключили з партії "Слуга Народу".  Очільник України Володимир Зеленський відреагував на його виключення із партії та зауважив, "усі мають бути рівні перед законом і нести відповідальність за порушення".
  • Перед цим стало відомо, що депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін вчинив ДТП у серпні 2021 року. Тоді внаслідок аварії постраждали шестеро людей, зокрема двоє дітей. За попередньою інформацією, він нібито був напідпитку, а тест на алкоголь проходити відмовився.
  • Нещодавно в Мережі опублікували відеозапис з місця ДТП. На кадрах видно, як Трухін намагається домовитися із поліцейським про те, щоб залишити місце ДТП, та обіцяє згодом "знайтися" з правоохоронцем і "віддячити" йому.  Розслідування справи триває. 
  • Згодом Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження щодо нардепа Олександра Трухіна за фактом пропозиції надання ним неправомірної вигоди.

Трагедія в Кропивницькому, як тролять Трухіна та інше – у ТСН.10 вражаючих подій дня за 02.02.2022

Джерело матеріала
loader