Микола Тищенко зганьбився під час виступу в Київраді: "Посміхається під час війни"
Микола Тищенко зганьбився під час виступу в Київраді: "Посміхається під час війни"

Микола Тищенко зганьбився під час виступу в Київраді: "Посміхається під час війни"

Микола Тищенко, відомий своїми ексцентричними витівками, знову публічно осоромився. Цього разу - на сесії Київської міської ради, на якій обговорювали створення районних рад у столиці.

Уривок виступу Тищенко опублікував телеканал "Київ".

Сексистська заява від Тищенка

Зазначимо, нардеп виступав проти ініціативи міського голови Віталія Кличка повернути районні ради в якості органів самоврядування в столиці, аргументуючи позицію тим, що під час нестабільної ситуації в країні Україну потрібно більше згуртувати, а не роз'єднувати.

Микола Тищенко зганьбився під час виступу в Київраді: "Посміхається під час війни" - Фото 1
Віталія Кличка запропонував повернути районні ради до Києва, а нардеп Микола Тищенко виступив проти цього і зганьбився на засіданні Київради

Під час полум'яного, емоційного виступу, Тищенко звернув увагу на народну депутатку, яка сиділа в залі, і звернувся до неї з неприйнятним висловлюванням. Він назвав її "усміхненою дівчинкою", яка сміється під час війни. Після цих слів зал засідань вибухнув гулом несхвальних голосів.

Бурхливий сміх депутатів над Тищенком

Посмішки на обличчях присутніх під час промови Миколи Тищенка були обумовлені тим, що чоловік висловлювався дуже незв'язно і насилу міг зв'язати одне речення в логічну мовну конструкцію. Зокрема, він почав з таких висловів: "Ви все розумно... І ми все це розуміємо... Так, ми всі розумно ставимося до події".

Після Микола Тищенко повернув собі здатність правильно розмовляти і уточнив, що мав на увазі незгоду киян, які не бажають, "щоб ними хтось керував". Незважаючи на протест нардепа, 73 депутати з 117 підтримали ініціативу мера Києва і призначили вибори в районні ради на 30 жовтня 2022 року.

Раніше портал MY.UA повідомляв, навіщо президент Туреччини Ердоган прибув в Україну на зустріч із Зеленським?

Також ми писали, "Якого хрєна стільки військ нагнали?": Андрій Макаревич став на захист України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader