У Twitter з'явилися "дизлайки", але сама соцмережа дуже просить не називати їх так
У Twitter з'явилися "дизлайки", але сама соцмережа дуже просить не називати їх так

У Twitter з'явилися "дизлайки", але сама соцмережа дуже просить не називати їх так

"Дизлайки" в Твіттері тепер доступні всім користувачам / фото Twitter

Якщо у вашому Твіттері з'явилася опція "дизлайків", ви не самотні. За словами компанії, експериментальна функція, яку соцмережа почала тестувати ще минулого року в обмеженому числі країн, тепер доступна глобальної аудиторії.

Нововведення з'явилося на сайті Twitter та в мобільному застосунку для користувачів iOS й Android. 

Результати експерименту показали, що користувачі занижують оцінки відповідям, які ті знаходять образливими чи недоречними. Команда Twitter дійшла висновку, що це позитивно позначається на якості бесід, тому функція стала повноцінною частиною мікроблог.

Що показово, у YouTube сформувалася інша думка щодо дизлайків -–з листопада минулого року лічильник з ними приховали під усіма відео. У компанії порахували, що оцінка "не подобається" часто використовувалася для цілеспрямованих атак на авторів.

Twitter уточнює, що "лайки" будуть відображатися, як зазвичай, а ось"дизлайки" які соцмережа називає Downvote, інші користувачі не побачать. Але вони впливають на алгоритми та відображення відповідей для користувачів, які переглядають стрічку.

Також Twitter тестує "Статті" без обмежень за кількістю слів. Зараз довжина постів обмежена 280 символами, а на старті розмір постів так і зовсім був обмежений 140 символами. Раніше соцмережа також запустила функцію автоматичних субтитрів до відео

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Shazam запускає веб-версію для ПК: шукати музику тепер можна прямо в браузері
  • WhatsApp помітно "уріже" функціонал месенджера для користувачів Android
  • У TikTok можна буде заробляти на контенті: що відомо
Теги за темою
Twitter
Джерело матеріала
loader