Їжа, якої забагато не буває. Лікар назвала продукти
Їжа, якої забагато не буває. Лікар назвала продукти

Їжа, якої забагато не буває. Лікар назвала продукти

Клітковина важлива для нормальної роботи кишківника, це допомагає налагодити його роботу.

Лікар Галина Похмурська розповіла про її користь.

Чому клітковина важлива у нашому раціоні?.

стимулює роботу кишківника і перешкоджає закрепам;.

очищує кишковий тракт від побічних продуктів життєдіяльності, зокрема від токсинів, виконує роль натурального сорбенту;.

підтримує здоров’я мікрофлори кишківника і позитивно впливає на стан імунітету та шкіри;.

поліпшує всмоктування в кишківнику корисних речовин, вітамінів та мінералів.

Украинский суперфуд: рецепты из гречки для похудения и оздоровления.

Клітковина міститься в овочах (морква, буряк, селера, броколі, брюссельська капуста), фруктах (авокадо, яблуко, банани), бобових (сочевиця, нут), зелені (щавель, шпинат, базилік), горіхах (фісташки, арахіс, мигдаль), крупах (гречка, рис, пшениця).

За словами Галини Похмурської продукти, багаті на клітковину, збагачують організм поживними речовинами та дають тривале відчуття насичення, допомагають швидко схуднути і відновитись після гучних застіль.

Топ-5 причин добавить бобовые в рацион.

Саме тому ці продукти варто додати до раціону.

Крім того, таких продуктів забагато не буває, підсумовує фахівець.

Джерело матеріала
loader
loader