В'ячеслав Узєлков після скандального розлучення одружується вдруге: хто обраниця
В'ячеслав Узєлков після скандального розлучення одружується вдруге: хто обраниця

В'ячеслав Узєлков після скандального розлучення одружується вдруге: хто обраниця

Український боксер і тренер програми "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков ошелешив громадськість відвертим зізнанням. Виявляється, спортсмен вирішив одружитися вдруге.

Про це він розповів підписникам у соціальній мережі Instagram.

Що відомо про обраницю

Вперше боксер натякнув на наявність нової коханої в листопаді минулого року. Але не хотів обговорювати жінку, посилаючись на досвід минулих відносин. Тільки розповів, що їй більше 30 років, вона не є спортсменкою, а з Узєлковим знайома давно, проте не близько. Ні ім'я, ні сфери діяльності невідомі.

В'ячеслав Узєлков після скандального розлучення одружується вдруге: хто обраниця - Фото 1
В'ячеслав Узєлков в соціальній мережі Instagram розповів про майбутнє одруження вдруге. Ім'я обраниці невідоме

Днями підписники на сторінці в Instagram запитали В'ячеслава, як у нього справи і чому він зник з поля зору публіки. Той виявився небагатослівним і просто написав в сторі: "Я одружуюся". На тлі слів - чорно-біла фотографія з дітками, які цілуються.

Хоч показати людям обраницю Узєлков не поспішає, але підтвердив заяву, опублікувавши кадр, на якому тримає жіночу руку. Правда, кільця на безіменному пальці не було.

Непроста ситуація з першою дружиною

У 2018 році вся громадськість обговорювала скандальне і гучне розлучення боксера з фітнес-тренером Мариною Боржемською. Розійшлася пара після 22 років спільного життя дуже неприємно. Спортсмен відмовлявся коментувати ситуацію, зі злістю йшов з інтерв'ю, коли мова заходила про колишню дружину.

В'ячеслав Узєлков після скандального розлучення одружується вдруге: хто обраниця - Фото 2
Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова - Марина Боржемська, їхні діти Олівія і Роберт

Тепер В'ячеслав Узєлков каже, що не буде кричати на весь світ про нове кохання, адже його навчило життя, що особисті відносини потрібно тримати подалі від цікавих людей. Зауважимо, у боксера є двоє дітей від Марини Боржемської - дочка Олівія і син Роберт.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що мати Лії Меладзе розповіла, як чоловік пішов з сім'ї до Віри Брежнєвої: "Розлучення не хотів".

Також ми писали, що "Далі буде": ректор КНУ Бугров прокоментував свої сексуальні зв'язки зі студентками.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader