Українські підлітки засунули в статеві органи 80 магнітних кульок заради гострих відчуттів
Українські підлітки засунули в статеві органи 80 магнітних кульок заради гострих відчуттів

Українські підлітки засунули в статеві органи 80 магнітних кульок заради гострих відчуттів

У Волинській області стався незвичайний інцидент. До лікарні потрапили два підлітки 15-ти і 16–ти років з нестандартним діагнозом - магнітними кульками в сечовому міхурі.

Про це йдеться в сюжеті "12 канали".

Хотіли урізноманітнити відчуття

На питання лікарів, яким чином сторонні предмети потрапили в уретру, хлопці зізналися, що зробили над собою експеримент самостійно. Вони власноруч ввели кульки в статевий орган, щоб отримати під час мастурбації більш яскраві і гострі сексуальні відчуття.

Українські підлітки засунули в статеві органи 80 магнітних кульок заради гострих відчуттів - Фото 1
У Волинській області два підлітки ввели в статевий орган магнітні кульки для більшого сексуального задоволення, їх довелося оперувати

Як кажуть медики, така відповідь їх не здивувала, адже до них часто звертаються пацієнти, які постраждали в результаті необережного поводження з предметами при мастурбації. Люди для доставлення собі сексуального задоволення можуть зважитися на самі дикі вчинки.

Наприклад, уточнили лікарі, за кілька днів до згаданого інциденту до них потрапила молода дівчина. У 16-річної українки виявили туш для вій у прямій кишці. Звичайно, елемент косметики потрапив в організм тільки шляхом введення через статевий орган.

Що сталося з підлітками?

Після того як діагноз був поставлений, хлопцям довелося пройти через процедуру хірургічного втручання. Лікарям вдалося дістати з сечового міхура приблизно 80 штук цих магнітних кульок. Зараз горе-експериментатори проходять реабілітацію, оскільки операція пройшла успішно.

Раніше портал MY.UA повідомляв, як полегшити симптоми ГРВІ: докладна інструкція від Національної служби здоров'я України.

Також ми писали, що Світлана Лобода скасувала концерти через проблеми зі здоров'ям: від цього вмирають.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader