В Канаді продовжуються протести далекобійників попри заборону суду
В Канаді продовжуються протести далекобійників попри заборону суду

В Канаді продовжуються протести далекобійників попри заборону суду

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Протестувальники все ще страйкують на кордоні Канади зі Сполученими Штатами, незважаючи на рішення суду, яке наказує їм залишити міст. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

Дальнобійники блокують міст Амбассадор, життєво важливу торговельну лінію між Віндзором, Онтаріо, і Детройтом, штат Мічиган.

Заборона набула чинності учора о 19:00 за місцевим часом у п’ятницю, щоб завершити дні протестів.

Розпорядження було подано містом Віндзор та Асоціацією виробників автомобільних запчастин, які стверджували, що втрачають до 50 мільйонів доларів (39 мільйонів доларів; 29 мільйонів фунтів стерлінгів) на день через конвой.

Після ухвали суду віндзорська поліція оприлюднила заяву, щоб «донести до демонстрантів, що блокування перетину кордону є кримінальним злочином». У поліції додали, що кримінальний вирок може призвести до арешту транспортних засобів і неможливості в'їзду в США.

Але через кілька годин натовпи людей, які розмахували канадськими прапорами, порушили наказ і продовжили окупувати міст.

Нагадаємо

Канадський суддя наказав протестувальникам біля мосту Амбасадор, який пролягає через американсько-канадський кордон, припинити 5-денну блокаду.

Теги за темою
Протест Канада
Джерело матеріала
loader
loader