Аліна Паш відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" і звільнила свого директора
Аліна Паш відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" і звільнила свого директора

Аліна Паш відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" і звільнила свого директора

Співачка Аліна Паш, яка перемогла у нацвідборі на "Євробачення 2022" заявила, що не братиме участі у конкурсі, а також повідомила про розірвання контракту зі своїм директором, причиною чого стала фальсифікована довідка про поїздку до Криму в 2015 році через український контрольний пункт в'їзду-виїзду.

Про це артистка повідомила в Instagram.

Причина рішення Аліни Паш

За словами Аліни Паш, останнім часом їй надходили погрози, а також невідомі зламували її соцмережі. Також зірка зазначила, що є законослухняною громадянкою і не хоче "далі бути у цій брудній історії".

Співачка зізналася, що рішення відмовитись від участі в "Євробаченні" далося їй нелегко:

"З тяжким серцем я знімаю свою кандидатуру, як представника України у конкурсі Євробачення. На жаль. Мені дуже шкода", - написала вона.

Що було раніше?

Раніше співачка прокоментувала ситуацію із підробленим документом про її в'їзд до Криму. Так, Паш зазначила, що її підвів член команди. Відомо також, що в ДПС України вже видалили відомості про перетин кордону співачкою з реєстрів.

Як Аліні Паш пояснили в прес-службі відомства у відповідь на її запит, подібну персональну інформацію зберігають тільки протягом 5 років і тому немає можливості надати їй відомості про поїздку. Фотокопію цього листа співачка також продемонструвала у соцмережі:

Аліна Паш відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" і звільнила свого директора - Фото 1
Відповідь ДПС на запит Аліни Паш

Аліна Паш також зазначила, що не має ніякого відношення до підробки документа. 

"Член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і вибрав не той шлях, на який погодилася б я або хто-небудь інший з нас", - пояснила ситуацію співачка.

За її словами, вона не сумнівалася, що документ є справжнім, оскільки в ньому були вірно вказані дати в'їзду-виїзду через КПВВ "Чаплинка". Так, за словами вокалістки, в'їзд на територію тимчасово окупованого півострова здійснювався через територію України.

Співачка також на підтвердження своїх слів опублікувала відео того, як ставила підпис під офіційними документами.

Вона стверджує, що не має ні найменшого уявлення про те, як член команди отримав підроблений документ. Виконавиця заявила про готовність співпрацювати з правоохоронними органами, щоб "установити істину".

Напередодні в ДПС підтвердили, що довідка про перетин кордону Криму з боку України Аліною Паш в 2015 році є підробленою. Раніше у фальсифікації документа співачку звинуватив активіст Сергій Стерненко з посиланням на власні джерела. Він заявив, що Паш літала в Крим через РФ.

"Суспільне" у зв'язку з цією інформацією відправило повторний запит ДПСУ.

Читайте також: Євробачення скасовується? Не тільки Alina Pash, але і соліст Kalush їздив до Росії.

Раніше ми писали, що Сергій Стерненко звинуватив Аліну Паш у підробці документів про в'їзд до Криму.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader