Андрій Білецький пояснив, що зараз відбувається відносинах між РФ і Заходом
Андрій Білецький пояснив, що зараз відбувається відносинах між РФ і Заходом

Андрій Білецький пояснив, що зараз відбувається відносинах між РФ і Заходом

Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький розповів, яка сьогодні складається ситуація у відносинах між Заходом та Росією.

Про це він розповів у своєму блозі.

Як повідомляє Андрій Білецький, тепер темпи інтеграції України до Заходу сповільняться, оскільки він пішов назустріч Путіну і взагалі, очевидно, не планує повністю розривати відносини з Російською Федерацією. Натомість сама РФ, міркує він, веде свої «торги».

Далі лідер Нацкорпусу міркує над причинами концентрації російських військ на українських кордонах та погроз війни в Європі. «Звернення Держдуми до президента Росії Путіна, яке ще в січні було ініційовано комуністами, а вже направлене йому на підпис, проливає деяке світло на ті події, які ми спостерігали довкола України з кінця листопада», - зазначає він.

Зокрема, каже Андрій Білецький, можна спробувати відкинути думку про те, що погрози розгортання повномасштабної війни мали на меті справді війну чи змусити Захід йти на якісь нереальні дії. На його думку, Путін створив Україні цю військову загрозу, аби в такому разі чинна українська влада не могла перемогти на наступних виборах. Водночас лідер Нацкорпусу вказує, що проросійські політичні сили також не зможуть перемогти, але загалом президент РФ вчинив так, як буде найкомфортніше йому самому.

Як повідомляв My.ua, Соболевський заявив, що імплементація нових мінських угод стане політичною невдачею української влади.

Також My.ua писав про те, що Білецький розповів, у яких ситуаціях людям знадобляться навички з вишколів цивільної оборони.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader