Wellboy може поїхати на "Євробачення-2022" замість Alina Pash
Wellboy може поїхати на "Євробачення-2022" замість Alina Pash

Wellboy може поїхати на "Євробачення-2022" замість Alina Pash

Український виконавець Антон Вельбой, якого слухачі і глядачі знають за псевдонімом Wellboy, посів третє місце на Національному відборі. Але через скандал навколо Аліни Паш може зайняти її місце.

Подробиці пише видання "Сьогодні".

"Євробачення" обросло скандальними історіями

Нагадаємо, Нацвідбір на Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2022", який відбудеться в Турині, виграла співачка Аліна Паш. Але незабаром відмовилася представляти рідну країну і в подальшому брати участь у конкурсі через скандал, що виник навколо її відвідування Криму в 2015 році.

На тлі цієї новини Wellboy, який став третім в турнірній таблиці на Національному відборі, цілком може зайняти місце Аліни Паш і поїхати в Італію з піснею Nozzy Bossy. З його ім'ям теж пов'язана неоднозначна історія, нібито Тіна Кароль зі шкіри геть лізла, щоб просунути свого протеже вгору в турнірній таблиці під час голосування.

Wellboy не знав про рішення Аліни Паш

На питання, як виконавець ставитися до подій, той відповів, що після фіналу Нацвідбору взагалі перестав стежити за новинами і тим більше скандалами навколо "Євробачення". На даний момент вся увага артиста зайнята новими релізами і концертами. Зокрема, він готується до виступу на "Українській пісні року".

Wellboy може поїхати на "Євробачення-2022" замість Alina Pash - Фото 1
Через відмову Аліни Паш брати участь у "Євробаченні-2022" її місце в Турині може зайняти Wellboy

Що стосується другої спроби пройти на "Євробачення", то, на думку Wellboy, "двічі в одну річку не увійдеш". Це означає, що, швидше за все, артист не планує повертатися на сцену Національного відбору.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Аліна Паш відмовилася представляти Україну на "Євробаченні" і звільнила свого директора.

Також ми писали, що Євробачення скасовується? Не тільки Alina Pash, але і соліст Kalush їздив до Росії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader