Дружина футболіста Малиновського пошкодувала про свої слова про "братерство" українців і росіян
Дружина футболіста Малиновського пошкодувала про свої слова про "братерство" українців і росіян

Дружина футболіста Малиновського пошкодувала про свої слова про "братерство" українців і росіян

У мережі Роксана Малиновська накликала на себе хейт з боку передплатників за те, що підтримала тезу про "братство" між росіянами та українцями.  

Про це пише видання "Обозреватель", посилаючись на сторінку в Instagram.

Непорозуміння в мережі

Роксана є дружиною відомого українського футболіста Руслана Маліновського, який грає за збірну України та італійський клуб "Аталанта". 17 лютого дівчина на особистій сторінці в Instagram зробила репост публікації блогера з Калінінграда і виклала в сторі.

Дружина футболіста Малиновського пошкодувала про свої слова про "братерство" українців і росіян - Фото 1
Роксана Маліновська, дружина футболіста Руслана Маліновського, викликала хейт постом про "братерство" між Україною і Росією

На картинці було зображено рукостискання, розмальоване в два прапори - український і російський. А підпис до посту свідчив: "Україна нам не вороги, а брати". Незважаючи на цей мирний заклик не воювати, фоловери Роксани двозначно оцінили репост і стали критикувати.

Дівчині довелося відбиватися від хейту

Роксана не стала відмовчуватися, коли в її бік прилетіли звинувачення в пособництві російській пропаганді. Сторі вона видалила, але опублікувала нове, в якому уточнила, що знає про ситуацію на Донбасі і не заперечує наростання військової агресії. Але своїм репостом хотіла показати інше: "Війну не ведуть прості люди", при цьому зовсім не заперечуючи війну як таку.

Дружина футболіста Малиновського пошкодувала про свої слова про "братерство" українців і росіян - Фото 2
Роксані Маліновській довелося викручуватися перед підписниками: "Хочу, щоб Крим був українським"

Пізніше записала невелике відео, зазначивши, що хоче повернення Криму до складу України. "Моя батьківщина - Україна, і по-іншому бути не може. Всім миру і добра", - підсумувала Роксана Малиновська, ставлячи крапку в дискусії з користувачами мережі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що найпопулярніша українська блогерка Софія Стужук назвала себе Російською в День єднання.

Також ми писали, що голлівудська зірка Кетрін Вінник підтримала Україну в День єднання.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Супівська Єлизавета
Супівська Єлизавета
Редактор новин
loader
loader