Голівудська зірка Кетрін Винник підтримала Україну в День єднання
Голівудська зірка Кетрін Винник підтримала Україну в День єднання

Голівудська зірка Кетрін Винник підтримала Україну в День єднання

Актриса українського походження Кетрін Винник висловила підтримку своїй Батьківщині у середу, 16 лютого, в День єднання. Жінка опублікувала фото у вишиванці з Києва та написала знакові слова. 

Відповідну світлину Кетрін Винник виклала на своїй сторінці у мережі Instagram.

Кетрін Винник — канадська актриса, однак із українськими коренями. Вона відома глядачам зокрема за роллю Лагерти у популярному серіалі «Вікінги».

Канадська актриса з українськими коренями за Україну

Кетрін, хоч і не живе в Україні, однак висловлює їй підтримку у складний час, коли постала загроза російського вторгнення в Україну. 

Свою нову публікацію в мережі Кетрін Винник виклала саме у важливий для України день — День Єднання, 16 лютого. У цей день президент України запустив флешмоб #UAразом, в якому взяти участь міг кожен охочий. 

Так, президент закликав фотографуватися з прапором України, публікувати фото з відповідним хештегом (назвою флешмобу) та передавати челлендж друзям. Згодом флешмоб набув різних інтерпретацій. Українські блогери почали публікувати фото з хештегом «язалишаюсьвУкраїні». А дехто просто підтримував нашу державу, публікуючи фото у вишиванках. 

До останніх долучилася і Кетрін Винник. На фото, яке вона виклала в мережу, актриса стоїть на фоні стенду «30 років незалежності України» в Києві. На Кетрін одягнута вишиванка. «Підтримую Україну», — такий підпис Винник додала до посту. Фото зроблене минулоріч у столиці України. 

Кетрін Винник висловлювала підтримку неодноразово

До речі, це не перший пост підтримки від Кетрін Винник. Раніше вона також публікувала фото на фоні Батьківщини-матері у Києві. Тоді вона написала наступне: «Я підтримую свою Батьківщину, Україну». 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що "Ми у себе вдома. Ми в Україні": Володимир Зеленський запустив челендж до Дня єднання.

Також портал MY.UA писав, що відомі грузини записали сильне відео на підтримку України на День єднання.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом