Королева Великої Британії Єлизавета заразилася коронавірусом
Королева Великої Британії Єлизавета заразилася коронавірусом

Королева Великої Британії Єлизавета заразилася коронавірусом

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Букінгемський палац заявив, що королева Єлизавета, найдовше правлячий монарх у світі, здала позитивний результат на COVID-19 у неділю і має легкі симптоми, але розраховує продовжити виконувати незначні обов'язки цього тижня. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

Цитата

"Сьогодні королева мала позитивний результат на COVID, — повідомили у палаці. - Її Величність відчуває легкі симптоми, схожі на застуду, але планує продовжити легкі обов'язки у Віндзорі протягом наступного тижня".

"Вона продовжуватиме отримувати медичну допомогу і наслідуватиме всі відповідні вказівки", — сказали у Палаці.

Деталі

Здоров'я 95-річної королеви, яка була повністю вакцинована від коронавірусу, знаходиться в центрі уваги з того часу, як у жовтні минулого року вона провела ніч у лікарні через неуточнену хворобу, і лікарі порадили їй відпочити.

73-річний Чарльз, спадкоємець престолу, раніше цього місяця відмовився від участі у заході після того, як заразився COVID вдруге. Джерело у палаці сказало, що він зустрічався з королевою за кілька днів до цього.

Додамо

Єлизавета, найстаріший монарх світу, на початку лютого відзначила 70-річчя свого сходження на британський престол.

Вона є першим британським правителем, який провів сім десятиліть на троні в династії, яка веде своє походження майже 1000 років від норманського короля Вільгельма I та його завоювання Англії у 1066 році.

Теги за темою
Коронавірус
Джерело матеріала
loader
loader