"Було б краще": канцлер Німеччини Шольц розповів дітям, чи повинен Путін сидіти за вбивства
"Було б краще": канцлер Німеччини Шольц розповів дітям, чи повинен Путін сидіти за вбивства

"Було б краще": канцлер Німеччини Шольц розповів дітям, чи повинен Путін сидіти за вбивства

У соціальних мережах завірусився відеоролик з канцлером Німеччини Олафом Шольцем, який дає відповідь дітям на питання, чи є Путін вбивцею.

Відповідне відео, зокрема, опубліковано політологом Олександром Сосновським, який проживає в Німеччині. Ролик завантажений в Youtube.

Детальніше про відео

На зазначеному відео зображений Олаф Шольц, що сидить в "будиночку" поруч з двома маленькими дітьми. Вони задають канцлеру Німеччини ряд питань на тему політики, а він дає відповіді на них. Так, на питання хлопчика про значення слова" вбивця " політик відповів, що під цим терміном мається на увазі той, хто переслідує низинні мотиви, і здатний заради них позбавити життя іншої людини.

Слідом дитина задала ще одне питання, чи є вбивцею президент Росії Володимир Путін, на що канцлер Німеччини відповідає, що глава Кремля відповідальний за життя тих людей, які опинилися в небезпеці.

"Було б, звичайно, краще, якби в Росії діяли закони і правила, як у нас в країні. Але це держава, в якій не можна відчувати себе в безпеці" - зазначив політик, додавши, що в першу чергу, небезпечно в Росії всім незгодним з місцевою владою.

Інші відповіді Шольца на дитячі питання

Також Шольц згадав про активіста Навального, якого вважає постраждалим через політичні переконання. Так, політик розповів, що активісту врятували життя медики, але повернувшись до Росії, той за несправедливим вироком опинився у в'язниці.

"Було б краще": канцлер Німеччини Шольц розповів дітям, чи повинен Путін сидіти за вбивства - Фото 1
Дівчинка запитала у Шольца, чи повинен Путін сісти у в'язницю

Після цих слів Шольца дівчинка запитала, чи повинен і Путін сісти у в'язницю, на що канцлер зазначив, що цим питанням варто займатися громадянам Росії.

"Вони повинні мати більше демократії з тим, щоб дотримувалися права" - пояснив Шольц.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський хоче зустрітися з Володимиром Путіним.

Також читайте: Володимир Путін ініціював призов на збори військових запасу: про що говорить підписання цього указу?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
Згадувані персони
loader
loader