Аліна Паш заявила, що шкодує про інтерв'ю Катерині Осадчій, через яке "обпеклася"
Аліна Паш заявила, що шкодує про інтерв'ю Катерині Осадчій, через яке "обпеклася"

Аліна Паш заявила, що шкодує про інтерв'ю Катерині Осадчій, через яке "обпеклася"

У своєму першому інтерв'ю після звістки про скасування участі в "Євробаченні" через скандал навколо поїздки в Крим і підробленої довідки, українська співачка Аліна Паш зізналася, що ніколи не виходила заміж, а ексбойфренд - француз на ім'я Джо зараз є її другом і не більше того.

Інтерв'ю вокалістки для передачі "Зірковий шлях" у понеділок, 21 лютого, вийшло на телеканалі "Україна".

У чому зізналася Аліна Паш?

За словами співачки, вона не перебуває в шлюбі і ніколи не була. Так, Аліна Паш, згадавши про інтерв'ю, яке свого часу дала ведучій програми "Світське життя" Катерині Осадчій, зазначила, що через це спілкування і сказану якусь неправдоподібну фразу вона вже неодноразово "обпеклася". Зокрема, за словами Паш, їй нашкодили натяки Осадчої на нібито весілля співачки.

"Це все була фотосесія в ржачному форматі. Але вони підписали по-своєму і понеслося: "та вона розлучена, та чоловік у неї там якийсь афро. Не афро!" – обурюється, згадуючи про ситуацію, співачка.

Аліна Паш заявила, що шкодує про інтерв'ю Катерині Осадчій, через яке "обпеклася" - Фото 1
Аліна Паш і Катерина Осадча

Судячи з усього, мова йде про коментар Паш Осадчої, який вона дала ведучій в 2019 році у відповідь на питання про весільну фотосесію з хлопцем. Тоді Паш чітко не заявила, що її на той час коханий зовсім не є її чоловіком.

Примітка

Нагадаємо, що 12 лютого співачка перемогла в українському Нацвідборі на "Євробачення" 2022 року, але у зв'язку зі скандалом навколо наданого організаторам фальшивого документа про легальність в'їзду на територію окупованого Росією Криму в 2015 році її участь 16 лютого було скасовано.

Вже 20 лютого співачка заявила про тимчасовий відхід з інформаційного простору для того, щоб переосмислити те, що трапилося.

Нагадаємо, що колишня Пономарьова розкрила правду про перемогу Аліни Паш: "Склали лапки і сказали вибачте".

Також ми писали, що Сергій Стерненко звинуватив Аліну Паш у підробці документів про в'їзд до Криму.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader